VCA Den Haag

VCA examen in Den Haag?

Woont u in Den Haag en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Zuid-Holland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Den Haag en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Rijswijk, Pijnacker, Naaldwijk of Scheveningen komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Den Haag!

Soorten examens in Den Haag?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Den Haag of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Den Haag. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Den Haag

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Den Haag

Wijkcentrum Stervoorde

Dr. H.J. van Mooklaan 1

2286 BA Rijswijk

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct