VCA Gouda (Gouderak)

VCA examen in Gouda?

Woont u in Gouda en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Zuid-Holland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Gouda en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Zoetermeer, Reeuwijk, Waddinxveen, Stolwijk komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Gouda!

Soorten examens in Gouda?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Gouda of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Gouda. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Gouda

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Gouda

Dorpshuis Gouderak

Johan Brouckplein 11

2831 XV Gouderak (Gouda)

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!