VCA Ridderkerk

VCA-examen in Ridderkerk?

Woont u in Ridderkerk en wilt u een VCA-examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Zuid-Holland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Ridderkerk en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Dordrecht of Capelle aan den IJssel komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA-examen in Ridderkerk!

Soorten VCA-examens in Ridderkerk?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Ridderkerk of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Ridderkerk. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA-examen Ridderkerk

De kosten van een  VCA-examen zijn tussen de € 65,00 en € 90,00 exclusief 21% btw. Dit is afhankelijk van de keuze voor een Nederlandstalig of een anderstalig examen. De kosten zijn inclusief een digitaal VCA-diploma en pasje voor degene die slaagt voor het examen. Het behalen van het VCA-certificaat is verplicht voor werknemers in de bouw- en infrasector en is een bewijs van hun bekwaamheid en inzicht in de veiligheid op de werkplek.

Adres VCA-locatie Ridderkerk

Onze VCA-locatie in Ridderkerk is één van de 40 locaties die beschikbaar zijn in heel Nederland. Hieronder vindt u het adres van onze examenlocatie:

 

Invistra

Zadelmakerstraat 55

2984 CC Ridderkerk

Overige VCA-locaties

Bent u op zoek naar een andere VCA-locatie dan Ridderkerk? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden VCA Ridderkerk 

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!