VCA Hardinxveld-Giessendam

VCA examen in Hardinxveld-Giessendam?

Woont u in Hardinxveld-Giessendam en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Zuid-Holland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Hardinxveld-Giessendam en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Alblasserdam, Gorinchem, Werkendam, Sliedrecht komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Hardinxveld-Giessendam!

Soorten examens in Hardinxveld-Giessendam?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Hardinxveld-Giessendam of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Hardinxveld-Giessendam. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Hardinxveld-Giessendam

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Hardinxveld-Giessendam

Nederveen

Hakgriend 4F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!