VCA-VOL examen

Examens VCA-VOL

Wilt u een VOL-VCA examen afleggen bij CBEX? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Met het VCA diploma op zak kunt u er als werk- of opdrachtgever vanuit gaan dat er aan alle veiligheidseisen wordt voldaan. Bent u werkzaam in de groenvoorziening en wilt u de veiligheid tijdens werkzaamheden garanderen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor Basisveiligheid VCA Groen. CBEX streeft ernaar om voor een ieder een passend examen aan te bieden. Bent u opzoek naar wat anders? Kies dan voor:

Inhoud VCA-VOL examen

Benieuwd naar de inhoud van het VCA VOL examen? Het examen bestaat uit de volgende vier hoofdonderwerpen:

  • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van de werkzaamheden
  • Uitvoeren van werkzaamheden
  • Beheersen van specifieke gevaren
  • Beheersen van incidenten en noodsituaties

 

Het examen bestaat uit 70 vragen waarvoor u 75 minuten de tijd krijgt om deze te beantwoorden. Per vraag kunt u 100 punten scoren. Bij 4515 punten of meer ontvangt u het diploma 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA'. 

 

Uw VCA VOL certificaat is tien jaar geldig en is vereist om aan de VCA-checklist te voldoen. Uiteraard wordt uw VCA-diploma ook geregistreerd in het Centraal Diploma Register (CDR). 

Waarom een VOL-VCA examen bij CBEX?

CBEX heeft meer dan 15 jaar ervaring in het afnemen van VCA examens zoals: B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU. Door deze expertise kan CBEX betrouwbaarheid en snelheid garanderen, waardoor u binnen een werkdag uw resultaat binnen hebt! Bent u op zoek naar een locatie bij u in de buurt? CBEX beschikt over 40 locaties door heel Nederland waar u uw VOL-VCA examen kan afleggen. Zo kunt u een examen doen in één van de onderstaande steden:

Examen talen VOL-VCA

Het VOL-VCA examen kunt u afnemen in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

 

Wilt u uw VCA examen afleggen in een andere taal? Dan kunt u bij ons ook terecht voor examens Basis VCA in het Arabisch, Bulgaars, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans en Turks. Wanneer u voor CBEX kiest, kiest u voor snelheid en betrouwbaarheid. Maak snel een afspraak. 

VCA-VOL proefexamen 

Moet u binnenkort het examen VCA Basis  of VCA-VOL doen? Met het proefexamen VCA kunt u zich optimaal voorbereiden op uw VCA examen. U krijgt een goede indruk hoe het echte VCA-examen eruit ziet!   

Aanmelden VOL-VCA examen 

Bestel direct je VOL VCA examen op VCAexamen.nl.