VCA Breda

VCA examen in Breda?

Woont u in Breda en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Noord-Brabant biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Breda en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Den Bosch, Tilburg, Roosendaal, Oosterhout komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Tweewekelijks organiseert CBEX een VCA examen in Breda!

Soorten examens in Breda?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Breda of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Breda. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Breda

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Breda

Woonzorgcentrum Raffy
Bernard de Wildestraat 400
4827 EG Breda

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!