VCA Bruinisse

VCA examen in Bruinisse?

Woont u in Bruinisse en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Zeeland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Bruinisse en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Middelburg, Bergen op Zoom, Middelharnis of Zierikzee komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Bruinisse!

Soorten examens in Bruinisse?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Bruinisse of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Bruinisse. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Bruinisse

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Bruinisse

De Jonge 

Visserijweg 3, unit 4

4311 RW Bruinisse

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!