VCA Emmen (Nieuw-Dordrecht)

VCA examen in Emmen (Nieuw-Dordrecht)?

Woont u in omgeving Emmen en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Drenthe biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Emmen en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Nieuw-Dordrecht, Ter Apel, Hoogeveen of Stadskanaal komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Nieuw-Dordrecht!

Soorten examens in Nieuw-Dordrecht?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Nieuw-Dordrecht of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Nieuw-Dordrecht. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Emmen

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Nieuw-Dordrecht

Nijland

Vastenow 93

7885 AN Nieuw-Dordrecht (Emmen)

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!