VCA Rotterdam

VCA examen in Rotterdam?

Woont u in Rotterdam en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in de grootste stad van Zuid-Holland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Rotterdam en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht of Dordrecht komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Tweewekelijks organiseert CBEX een VCA examen in Rotterdam!

Soorten examens in Rotterdam?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Rotterdam of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Rotterdam. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Rotterdam

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Rotterdam

Verenigingsgebouw De Magneet

Cranendonckweg 40
3077 LA Rotterdam

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden voor een VCA-examen!