VCA Bergen op Zoom

VCA examen in Bergen op Zoom?

Woont u in Bergen op Zoom en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Noord-Brabant biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Bergen op Zoom en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Roosendaal, Bruinisse, Yerseke, Dinteloord komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Bergen op Zoom!

Soorten examens in Bergen op Zoom?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Bergen op Zoom of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Bergen op Zoom. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Bergen op Zoom

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Bergen op Zoom

Ontmoetingscentrum De Korenaere

Korenmarkt 7

4611 RD Bergen op Zoom

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!