VCA Amsterdam

VCA examen in Amsterdam?

Woont u in Amsterdam en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in de grootste stad van Noord-Holland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Amsterdam en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Diemen, Zaandam, Duivendrecht, Amstelveen komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Tweewekelijks organiseert CBEX een VCA examen in Amsterdam!

Soorten examens in Amsterdam?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Amsterdam of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Amsterdam. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Amsterdam

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Amsterdam

Buurtcentrum ‘t Zwanenmeer

Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden