VCA De Bilt

VCA examen in De Bilt?

Woont u in De Bilt en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Utrecht biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit De Bilt en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Utrecht, Zeist, Vianen, Bunnik komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in De Bilt!

Soorten examens in De Bilt?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in De Bilt of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in De Bilt. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen De Bilt

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie De Bilt

Cultureel & Vergadercentrum H.F. Witte

Henri Dunantplein 4

3731 CL De Bilt

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!