VCA e-learning en lesboek

VCA e-learning bij CBEX

Wilt u uw VCA-examen zo goed mogelijk voorbereiden? Volg dan de VCA e-learning bij CBEX. Met deze e-learning kunt u zich goed voorbereiden op uw examen. Zo kunt u het VCA-examen oefenen in uw eigen tijd en geheel in uw eigen tempo. Hebt u een drukke dag gehad en oefent u liever een dag later? Dat is geen probleem, want onze VCA e-learning is zo opgebouwd dat u uw eigen trainingsschema kunt bepalen! Wij bieden de VCA Basis e-learning en VCA VOL e-learning aan.

Voordelen VCA e-learning 

  • Leren waar en wanneer het u uitkomt!
  • Bepaal uw eigen trainingsschema.
  • Voorbereiden in uw eigen tempo.
  • Uw kennis testen met een oefentoets.

VCA Basis e-learning

VCA Basis  e-learning geeft u basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu en daarnaast kennis over risicoherkenning en werkplekveiligheid. Onderwerpen omvatten wetgeving, gevaarlijke stoffen en beschermingsmiddelen. De VCA Basis e-learning bereidt grondig voor op het VCA Basis examen, met begrip van werkplekveiligheid, risicobeheer, procedures, beschermingsmiddelen en gevaarherkenning. Het VCA Basis-diploma toont bewustzijn van veiligheidsnormen, versterkt de werkveiligheid en inzetbaarheid. Sectoren zoals bouw en industrie vereisen vaak VCA Basis als solide basis voor veilig werken. Het legt een sterke basis voor veiligheidsbewustzijn en bevordert een veiligere en productievere werkomgeving.

VCA VOL e-learning

VCA-VOL is voor leidinggevenden en ZZP'ers in veiligheid kritische sectoren. De VCA-VOL e-learning behandelt diepgaand veiligheidsmanagement, risicobeheer en wetgeving voor operationele leidinggevenden. Het gaat in op leiderschap, procedures en veiligheidsbewustzijn. Na de VCA-VOL e-learning bent u klaar voor het VCA-VOL examen. Het VOL-VCA diploma toont begrip voor persoonlijke veiligheid, verantwoordelijkheid en verbetert operationele efficiëntie en ongeval vermindering. Onmisbaar in bouw, petrochemie en vergelijkbare veiligheid kritische sectoren.

Hoe werkt de VCA e-learning?

De VCA e-learning module is op elk moment en vanaf elke gewenste locatie te bereiken. De e-learning bestaat uit 14 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een toets. Direct na afloop kunt u het proefexamen maken om uw opgedane kennis te toetsen. Onze e-learning is volkomen veilig omdat u er geen persoonlijke gegevens hoeft achter te laten. U logt altijd in met uw unieke persoonlijke code.

 

De kosten van een VCA e-learning  zijn € 60,-. 

Klik hier om direct een VCA e-learning te bestellen!

VCA lesboek

Wilt u een VCA lesboek bestellen? In het lesboek van CBEX treft u alle informatie die nodig is om u voor te bereiden op het examen. Het VCA lesboek is volledig in kleur en is voorzien van veel foto's en beeldmateriaal.  We hebben zowel het lesboek B-VCA als VOL-VCA. Gaat u binnenkort een VCA examen afleggen? Bestel dan uw lesboek bij CBEX.

 

De kosten van een VCA lesboek zijn € 35,- per stuk. 

Klik hier om direct een VCA lesboek te bestellen!