VCA Veenendaal

VCA examen in Veenendaal?

Woont u in Veenendaal en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Utrecht biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Veenendaal en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Arnhem, Rhenen, Zeist of Scherpenzeel komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Op elke werkdag organiseert CBEX een VCA examen in Veenendaal!

Soorten examens in Veenendaal?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Veenendaal of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Veenendaal. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Veenendaal

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Veenendaal

CBEX

Arkeneel 25

3905 NS Veenendaal

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden 

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!