Over CBEX

Wat we doen

Examens

CBEX is een onafhankelijk examenbureau voor het afnemen van VCA- en andere (veiligheids)examens. CBEX is specialist in digitale examinering. Al onze examens worden door heel Nederland afgenomen voor onze opdrachtgevers als opleidingsinstellingen, scholen en bedrijven. 

Competentiebeoordelingen

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat hun medewerkers de juiste vaardigheden bezitten. Om dit vast te stellen, zijn competentiebeoordelingen een nuttig en praktisch instrument. Competenties zijn vaardigheden die je hebt ontwikkeld in je dagelijkse werk. Deze vaardigheden helpen je om je werk goed te kunnen doen. Bedrijven en opleiders werken samen met CBEX om de juiste instrumenten te ontwikkelen en in te zetten voor deze competentiebeoordelingen. 

Examenontwikkeling 

Wij adviseren brancheverenigingen, kenniscentra en scholen bij het digitaliseren van examenprocessen. CBEX ontzorgt u bij het afnemen van examens. 

Missie

Een stabiele en sterke organisatie die haar klanten accuraat bedient bij het organiseren en afnemen van examens en het uitvoeren van competentiebeoordelingen, waarbij betrouwbaarheid en zorgvuldigheid vanzelfsprekende zaken zijn.

Certificering en kwaliteitsborging

CBEX is een door SSVV erkend examenbureau VCA. U kunt bij ons terecht voor het laten afnemen van de examens Basis VCA, VOL-VCA en VIL-VCU

 

Daarnaast zijn wij door het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) gecertificeerd als exameninstelling Transport en Logistiek. 

 

Wij onderkennen het grote belang van borging van de kwaliteit van examinering. Nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zijn voor ons vanzelfsprekende zaken. In die hoedanigheid zijn wij al sinds onze oprichting in 2005 gecertificeerd conform ISO 9001. 

 

Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens.

Privacystatement 

CBEX verzamelt persoonsgegevens. De wijze waarop dat gebeurt, is beschreven in ons privacystatement