Over CBEX

CBEX is een onafhankelijk examenbureau voor het afnemen van VCA- en andere (veiligheids)examens. CBEX is specialist in digitale examinering. Al onze examens worden door heel Nederland afgenomen voor onze opdrachtgevers als opleidingsinstellingen, scholen en bedrijven.

 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van competentiebeoordelingen op het gebied van logistieke functies. 

Missie

Een stabiele en sterke organisatie die haar klanten accuraat bedient bij het organiseren en afnemen van examens en het uitvoeren van competentiebeoordelingen, waarbij betrouwbaarheid en zorgvuldigheid vanzelfsprekende zaken zijn.

Certificering en kwaliteitsborging

CBEX is een door SSVV erkend examenbureau VCA. U kunt bij ons terecht voor het laten afnemen van de examens Basis VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.  Daarnaast zijn wij door het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) gecertificeerd als exameninstelling Transport en Logistiek. 

 

Wij onderkennen het grote belang van borging van de kwaliteit van examinering. Nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zijn voor ons vanzelfsprekende zaken. In die hoedanigheid zijn wij al sinds onze oprichting in 2005 gecertificeerd conform ISO 9001. 

 

Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens.

Ons team

Directie en secretariaat

Examenleiders

 

 

 

Privacystatement 

CBEX verzamelt persoonsgegevens. De wijze waarop dat gebeurt, is beschreven in ons privacystatement

Remote ondersteuning 

Klik hier voor Remote ondersteuning.