Over CBEX

CBEX is een onafhankelijk examenbureau voor het afnemen van VCA- en andere (veiligheids)examens. Al onze examens worden door heel Nederland afgenomen voor onze opdrachtgevers als opleidingsinstellingen, scholen en bedrijven.

 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van competentiebeoordelingen op het gebied van logistieke functies. 

Missie

Een stabiele en sterke organisatie die haar klanten accuraat bedient bij het organiseren en afnemen van examens en het uitvoeren van competentiebeoordelingen, waarbij betrouwbaarheid en zorgvuldigheid vanzelfsprekende zaken zijn.

Certificering en kwaliteitsborging

CBEX is sinds 2007 door eX:plain erkend voor het afnemen van de examens B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU. Vanaf 2013 zijn wij door het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) gecertificeerd als exameninstelling Transport en Logistiek. 

 

Wij onderkennen het grote belang van borging van de kwaliteit van examinering. Nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zijn voor ons vanzelfsprekende zaken. In die hoedanigheid zijn wij al sinds onze oprichting in 2005 gecertificeerd conform ISO 9001. 

 

Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens.

Mijn CBEX

Onze digitale klantenomgeving Mijn CBEX geeft u alle flexibiliteit bij het inplannen van examens en kandidaten. Ervaar de voordelen van Mijn CBEX en vraag kosteloos een account aan!

 

En wilt u uw processen nog verder automatiseren? Maak dan gebruik van onze API-koppeling. Informeer naar de mogelijkheden. 

Ons team

Directie en secretariaat

Examenleiders

 

Privacystatement 

CBEX verzamelt persoonsgegevens. De wijze waarop dat gebeurt, is beschreven in ons privacystatement