VCA Lelystad

VCA examen in Lelystad?

Woont u in Lelystad en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Flevoland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Lelystad en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Almere, Harderwijk, Kampen, Biddinghuizen komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Lelystad!

Soorten examens in Lelystad?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Lelystad of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Lelystad. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Lelystad

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Lelystad

Ontmoetingskerk

Schor 4

8224 CM Lelystad

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!