VCA Rijswijk

VCA examen in Rijswijk?

Woont u in Rijswijk en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Zuid-Holland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Rijswijk en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Den Haag, Pijnacker, Naaldwijk of Scheveningen komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Rijswijk!

Soorten examens in Rijswijk?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Rijswijk of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Rijswijk. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Rijswijk

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Rijswijk

Wijkcentrum Stervoorde

Dr. H.J. van Mooklaan 1

2286 BA Rijswijk

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden voor een VCA-examen!