VCA Lunteren

VCA examen in Lunteren?

Woont u in Lunteren en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Gelderland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Lunteren en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Barneveld, Veenendaal, Kootwijkerbroek, Arnhem komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Lunteren!

Soorten examens in Lunteren?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Lunteren of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Lunteren. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Lunteren

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Lunteren

Safeinspect

Hullerpad 13S

6741 PA Lunteren

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden voor een VCA-examen!