VCA Wierden

VCA examen in Wierden?

Woont u in Wierden en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Overijssel biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Wierden en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Rijssen, Vriezenveen, Holten of Hengelo komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Wierden!

Soorten examens in Wierden?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Wierden of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Wierden. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Wierden

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Wierden

Zalencentrum Het Anker

Wilhelminastraat 28

7642 CS Wierden

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden voor een VCA-examen!