VCA Woerden

VCA-examen in Woerden?

Woont u in Woerden en wilt u een VCA-examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in het Groene Hart biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Woerden en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Bodegraven, Linschoten, Kamerik of Harmelen komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA-examen in Woerden!

Soorten VCA-examens in Woerden?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Woerden of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Woerden. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA-examen Woerden

De kosten van een  VCA-examen zijn tussen de € 65,00 en € 90,00 exclusief 21% btw. Dit is afhankelijk van de keuze voor een Nederlandstalig of een anderstalig examen. De kosten zijn inclusief een digitaal VCA-diploma en pasje voor degene die slaagt voor het examen. Het behalen van het VCA-certificaat is verplicht voor werknemers in de bouw- en infrasector en is een bewijs van hun bekwaamheid en inzicht in de veiligheid op de werkplek.

Adres VCA-locatie Woerden

Onze VCA-locatie in Woerden is één van de meer dan 40 locaties die beschikbaar zijn in heel Nederland. Hieronder vindt u het adres van onze examenlocatie: 

 

Napkins
Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

Andere VCA-locaties

Bent u op zoek naar een andere VCA-locatie dan Woerden? Bij CBEX kunt u uw examen halen op meer dan 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden VCA Woerden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!