VCA Woerden

VCA-examen in Woerden?

Woont u in Woerden en wilt u een VCA-examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Utrecht biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Woerden en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Bodegraven, Harmelen, Kamerik of Oudewater komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA-examen in Woerden!

Soorten VCA-examens in Woerden?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Woerden of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Woerden. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA-examen Woerden

De kosten van een  VCA-examen zijn tussen de € 65,00 en € 90,00 exclusief 21% btw. Dit is afhankelijk van de keuze voor een Nederlandstalig of een anderstalig examen. De kosten zijn inclusief een digitaal VCA-diploma en pasje voor degene die slaagt voor het examen. Het behalen van het VCA-certificaat is verplicht voor werknemers in de bouw- en infrasector en is een bewijs van hun bekwaamheid en inzicht in de veiligheid op de werkplek.

Adres VCA-locatie Woerden

Onze VCA-locatie in Woerden is één van de 40 locaties die beschikbaar zijn in heel Nederland. 

 

Voor Woerden zijn we bezig met een nieuwe examenlocatie. Zodra deze bekend is, vindt u hier de adresgegevens.  

Overige VCA-locaties

Bent u op zoek naar een andere VCA-locatie dan Woerden? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden VCA Woerden

Klik hier om je direct aan te melden voor een VCA-examen!