VCA Terneuzen

VCA examen in Terneuzen?

Woont u in Terneuzen en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Zeeuws-Vlaanderen biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Terneuzen en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Hoek, Breskens, Borssele of Zaamslag komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Om de twee maanden organiseert CBEX een VCA examen in Terneuzen!

Soorten examens in Terneuzen?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Terneuzen of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Terneuzen. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Terneuzen

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Terneuzen

Dek Opleidingen

Finlandweg 1

4538 BL Terneuzen

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!