VCA Ede

VCA-examen in Ede?

Woont u in Ede en wilt u een VCA-examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in de 'hoofdstad' van de Regio Foodvalley biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Ede en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Bennekom en Wageningen komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA-examen in Ede!

Soorten VCA-examens in Ede?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Ede of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Ede. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA-examen Ede

De kosten van een  VCA-examen zijn tussen de € 65,00 en € 90,00 exclusief 21% btw. Dit is afhankelijk van de keuze voor een Nederlandstalig of een anderstalig examen. De kosten zijn inclusief een digitaal VCA-diploma en pasje voor degene die slaagt voor het examen. Het behalen van het VCA-certificaat is verplicht voor werknemers in de bouw- en infrasector en is een bewijs van hun bekwaamheid en inzicht in de veiligheid op de werkplek.

Adres VCA-locatie Ede

Onze VCA-locatie in Ede is één van de 40 locaties die beschikbaar zijn in heel Nederland. Hieronder vindt u het adres van onze examenlocatie:

 

AREHBO 

Keesomstraat 19
6717 AH Ede

Overige VCA-locaties

Bent u op zoek naar een andere VCA-locatie dan Ede? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden VCA Ede

Bestel direct