VCA Alphen aan den Rijn

VCA examen in Alphen aan den Rijn?

Woont u in Alphen aan den Rijn en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in het Groene Hart biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Alphen aan den Rijn en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Leiden, Hazerswoude, Boskoop en Zwammerdam komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Alphen aan den Rijn!

Soorten examens in Alphen aan den Rijn?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Alphen aan den Rijn of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Alphen aan den Rijn. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Alphen aan den Rijn 

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Alphen aan den Rijn

Wijk-Zalencentrum Swaenswijk

Jongkindt Coninckstraat 2B

2406 AP Alphen aan den Rijn

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!