VCA Duiven

VCA examen in Duiven?

Woont u in Duiven en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Gelderland biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Duiven en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Arnhem, Westervoort, Velp of Zevenaar komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Duiven!

Soorten examens in Duiven?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Duiven of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Duiven. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Duiven

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Duiven

VTA Nederland

Impact 33

6921 RV Duiven

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden 

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!