VCA examen Arabisch

VCA examen Arabisch

Bent u op zoek naar een VCA examen in het Arabisch? Zoek dan niet verder, want bij CBEX bent u aan het juiste adres! Zo biedt CBEX het Basisveiligheid VCA aan in het Arabisch.  Hebt u moeite met de Nederlandse taal en wilt u toch een examen afleggen? Kies dan voor het VCA examen in het Arabisch bij CBEX.

B-VCA voorleesexamen Arabisch

Hebt u liever een voorleesexamen? Dan kunt u deze ook afleggen in het Arabisch. Vindt u het lastig om in het Arabisch te lezen? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een Arabisch voorleesexamen af te leggen bij CBEX.

Waarom VCA-examen Arabisch bij CBEX?

CBEX heeft meer dan 15 jaar ervaring in het afnemen van B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU examens. Deze expertise zorgt ervoor dat CBEX elke werkdag VCA examens kan afnemen met een betrokken en persoonlijke benadering. Mede door het kundige team van CBEX kunt u binnen een werkdag uw examenuitslag verwachten. Met 40 locaties door heel Nederland kunt u heel makkelijk uw Arabische examen boeken in één van de onderstaande plaatsen: 

 

Bent u op zoek naar een andere taal dan Arabisch? Dan kunt u bij CBEX ook examens afleggen in andere talen. Zo kunt u bijvoorbeeld VCA examens afleggen in het Nederlands, Bulgaars, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans en Turks. 

 

Wanneer u kiest voor CBEX, kiest u voor snelheid en betrouwbaarheid. Wilt u binnenkort een VCA examen afleggen bij u in de buurt? Maak dan snel een afspraak bij CBEX.  

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden voor een VCA-examen!