VCA Maastricht

VCA examen in Maastricht?

Woont u in Maastricht en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Limburg biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Maastricht en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Geleen, Sittard en Valkenburg. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Periodiek organiseert CBEX een VCA examen in Maastricht!

Soorten examens in Maastricht?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Maastricht of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Maastricht. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Maastricht

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Maastricht

Boileau 

Punterweg 60

6222 NW Maastricht

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!