VCA e-learning en lesboek

VCA e-learning bij CBEX

Wilt u uw VCA examen zo goed mogelijk voorbereiden? Volg dan de VCA e-learning bij CBEX. Met deze e-learning kunt u zich goed voorbereiden op uw examen. Zo kunt u het VCA examen oefenen in uw eigen tijd en geheel in uw eigen tempo. Hebt u een drukke dag gehad en oefent u liever een dag later? Dat is geen probleem, want onze e-learning is zo opgebouwd dat u uw eigen trainingsschema kunt bepalen!

Voordelen VCA e-learning 

  • Leren waar en wanneer het u uitkomt!
  • Bepaal uw eigen trainingsschema.
  • Voorbereiden in uw eigen tempo.
  • Uw kennis testen met een oefentoets.

Hoe werkt de VCA e-learning?

De VCA e-learning module is op elk moment en vanaf elke gewenste locatie te bereiken. De e-learning bestaat uit 14 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een toets. Direct na afloop kunt u het proefexamen maken om uw opgedane kennis te toetsen. Onze e-learning is volkomen veilig omdat u er geen persoonlijke gegevens hoeft achter te laten. U logt altijd in met uw unieke persoonlijke code.

 

De kosten van een VCA e-learning  zijn € 60,-. 

Klik hier om direct een VCA e-learning te bestellen!

VCA lesboek

Wilt u een VCA lesboek bestellen? In het lesboek van CBEX treft u alle informatie die nodig is om u voor te bereiden op het examen. Het VCA lesboek is volledig in kleur en is voorzien van veel foto's en beeldmateriaal.  We hebben zowel het lesboek B-VCA als VOL-VCA. Gaat u binnenkort een VCA examen afleggen? Bestel dan uw lesboek bij CBEX.

 

De kosten van een VCA lesboek zijn € 35,- per stuk. 

Klik hier om direct een VCA lesboek te bestellen!