Update corona 22-04-2020

Het heeft kabinet heeft op 21 april besloten de meeste coronamaatregelen te verlengen tot en met 19 mei 2020. Dit betekent dat ons advies nog steeds is om alle groepsgewijze examens zoveel mogelijk uit te stellen.

 

Zoals onze premier aangaf met zijn zin: ‘We varen op zicht’, zullen we steeds opnieuw moeten kijken naar de mogelijkheden. Naast de extra hygiënemaatregelen is de 1,5 meter afstand-regel cruciaal bij het organiseren van examens.

 

Welke mogelijkheden zijn er nog steeds?

  1. Eén-op-één examens op onze locatie te Veenendaal voor kandidaten die geen gebruik kunnen maken van de dispensatieregeling m.b.t. VCA.
  2. Groepsexamens tot maximaal 8 personen op onze locatie in Veenendaal. We hebben hiervoor extra maatregelen getroffen. Voor de maand mei hebben we 10 examenmomenten ingepland. 
  3. Examens op de eigen locatie: wij adviseren om deze zoveel mogelijk uit te stellen. In overleg bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Ook hier gelden dan extra locatie- en hygiëne-eisen.

Het is voor ons allen een moeilijke tijd waarbij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en kandidaten voorop staat.

 

Raadpleeg ook onze speciale pagina ‘COVID-19’. U kunt hier onder andere flyers downloaden die u kunt gebruiken voor uw eigen locaties. We kunnen u ook adviseren met betrekking tot een goede examenopstelling.