VCA Zwolle

VCA examen in Zwolle?

Woont u in Zwolle en wilt u een VCA examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in deze plaats in Overijssel biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Zwolle en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Kampen, Wezep, Hattem, Heerde en Dalfsen komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA examen in Zwolle!

Soorten examens in Zwolle?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Zwolle of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Zwolle. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA examen Zwolle

De kosten voor een Nederlandstalig VCA examen zijn € 65,00 en voor anderstalige examens € 90,00 excl. 21% btw. Dit is inclusief een digitaal VCA-diploma en digitaal pasje!

Adres VCA locatie Zwolle

Minicamping "Rollecate"

Schapendijk 12
7715 PT Punthorst

Overige locaties

Bent u op zoek naar een andere locatie? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden 

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!