VCA Almelo

VCA-examen in Almelo?

Woont u in Almelo en wilt u een VCA-examen behalen? Dan bent u bij CBEX aan het juiste adres. Door een locatie aan te bieden in een grote stad in Twente biedt CBEX een mogelijkheid voor mensen uit Almelo en daarbuiten. Zo kunt u deze locatie ook goed bereiken wanneer u uit Nijverdal, Rijssen, Vriezenveen of Wierden komt. Komt u uit één van deze plaatsen en wilt u examen doen? Maandelijks organiseert CBEX een VCA-examen in Almelo!

Soorten VCA-examens in Almelo?

CBEX wil zich niet alleen profileren door examens aan te bieden op verschillende locaties, maar ook door een veelzijdig aanbod aan te bieden. Werkt u bijvoorbeeld in de groenvoorziening in Almelo of daarbuiten? Dan kunt u bij ons terecht voor een VCA groen examen. Wilt uw opdrachtgever dat u zich specialiseert in het beheersen van specifieke gevaren? Kies dan voor een B-VCA examen in Almelo. Zo kunt u op deze locatie ook terecht voor:

Kosten VCA-examen Almelo

De kosten van een  VCA-examen zijn tussen de € 65,00 en € 90,00 exclusief 21% btw. Dit is afhankelijk van de keuze voor een Nederlandstalig of een anderstalig examen. De kosten zijn inclusief een digitaal VCA-diploma en pasje voor degene die slaagt voor het examen. Het behalen van het VCA-certificaat is verplicht voor werknemers in de bouw- en infrasector en is een bewijs van hun bekwaamheid en inzicht in de veiligheid op de werkplek.

Adres VCA-locatie Almelo

Onze VCA-locatie in Almelo is één van de meer dan 40 locaties die beschikbaar zijn in heel Nederland. Hieronder vindt u het adres van onze examenlocatie:

 

Kader Group Almelo

Bedrijvenpark Twente 301

7602 KL Almelo

Andere VCA-locaties

Bent u op zoek naar een andere VCA-locatie dan Almelo? Bij CBEX kunt u uw examen halen op 40 verschillende locaties in Nederland. Zo kunt u examen doen in één van de onderstaande plaatsen:

Aanmelden VCA Almelo

Bestel direct je VCA-examen op VCAexamen.nl!